tag:blogger.com,1999:blog-3495032492383140504.post2954230414091422994..comments2024-02-18T11:57:31.102+02:00Comments on משו טעים: קראמבל תפוחים ללא סוכר וללא גלוטןAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/01280273583465738251noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3495032492383140504.post-21642495029855642992016-07-26T18:10:26.171+03:002016-07-26T18:10:26.171+03:00מה הכוונה בלא נדבקו?
אם הם יצאו יבשים מידי אפשר לה...מה הכוונה בלא נדבקו?<br />אם הם יצאו יבשים מידי אפשר להוסיף עוד טיפה חמאה או חלב... <br />ואם יצא לך יותר מידי את יכולה להפחית בכמות.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01280273583465738251noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3495032492383140504.post-67288853145266076492016-07-13T20:17:13.804+03:002016-07-13T20:17:13.804+03:00הפירורים לא נדבקו.וזה גם נראה לי כמות גדולה מדי לפ...הפירורים לא נדבקו.וזה גם נראה לי כמות גדולה מדי לפירורים.מה אפשר לעשות כדי לתקן?<br />כי יתר העוגה ממש פצצה.<br />תודהAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13940297552950507812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3495032492383140504.post-41573794912484625102016-05-01T11:48:00.845+03:002016-05-01T11:48:00.845+03:00אני את העוגה הזאת הייתי עושה בלי שום סוג של סוכר ו...אני את העוגה הזאת הייתי עושה בלי שום סוג של סוכר ואו קמח אלא עם תחליף של גזר ואו בננות<br />tell abot lovehttps://www.blogger.com/profile/11368942938672751594noreply@blogger.com