tag:blogger.com,1999:blog-3495032492383140504.post12125906549567359..comments2024-02-18T11:57:31.102+02:00Comments on משו טעים: קייקפופס קרם ברולה Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/01280273583465738251noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3495032492383140504.post-70225052730108441582024-02-18T11:57:31.102+02:002024-02-18T11:57:31.102+02:00את מכניסה מגבת לתנור אפיה?? או שלא הבנתי נכון?? הי...את מכניסה מגבת לתנור אפיה?? או שלא הבנתי נכון?? היא לא נשרפת?? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3495032492383140504.post-46068233870214759262014-02-13T22:05:03.979+02:002014-02-13T22:05:03.979+02:00כן נכון.... אבל לא כדאי לשים פחות/יותר מידי כי אז ...כן נכון.... אבל לא כדאי לשים פחות/יותר מידי כי אז זה יכול לצאת רטוב או יבש מידי....Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01280273583465738251noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3495032492383140504.post-38430957327596397002014-02-13T21:33:43.996+02:002014-02-13T21:33:43.996+02:00תודה. (ושלום. אני דורית). אנסה מחר ואני מניחה שרכו...תודה. (ושלום. אני דורית). אנסה מחר ואני מניחה שרכות המירקם תלויה גם ביחס בין פירורי העוגה<br />לברולה. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3495032492383140504.post-24616096314581805902014-02-13T14:36:18.763+02:002014-02-13T14:36:18.763+02:00המרקם כמו של עוגה רכה... דומה לכדורי שוקולד אבל לא...המרקם כמו של עוגה רכה... דומה לכדורי שוקולד אבל לא בדיוק... <br />וחייבים שמנת מתוקה לקצפת... 32% / 38%... 10% זה שמנת לבישולAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01280273583465738251noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3495032492383140504.post-49935070885909501082014-02-13T12:49:31.249+02:002014-02-13T12:49:31.249+02:00ועוד שאלה : האם חייבים שמנת מתוקה 32 או 38 אחוז, א...ועוד שאלה : האם חייבים שמנת מתוקה 32 או 38 אחוז, או שאפשר 10 ? תודה !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3495032492383140504.post-74449827869656170292014-02-13T10:06:41.890+02:002014-02-13T10:06:41.890+02:00נשמע ואו ! האם המירקם הוא יותר לכיוון הרך או הקשה...נשמע ואו ! האם המירקם הוא יותר לכיוון הרך או הקשה ? משהו כמו כדורי שוקולד ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3495032492383140504.post-81225512378635183882013-09-02T14:08:15.368+03:002013-09-02T14:08:15.368+03:00תודה רבה!
תודה רבה! <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01280273583465738251noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3495032492383140504.post-91076538743038819202013-09-02T12:42:19.510+03:002013-09-02T12:42:19.510+03:00נראה מדהים, וכמובן שאם אטריח את עצמי לנסות את זה (...נראה מדהים, וכמובן שאם אטריח את עצמי לנסות את זה (אני בדרך כלל הולכת על דברים פשוטים יותר) זה בחיים לא יצא יפה כמו שלך...<br />אחלה בלוג שאני שמחה שגיליתי (בזכות מורקייק)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3495032492383140504.post-12500890625940627192013-07-27T23:45:21.031+03:002013-07-27T23:45:21.031+03:00אוי, פשוט מקסים!אוי, פשוט מקסים!Anonymousnoreply@blogger.com